Dana, 8. travnja 2019. godine, održan je još jedan u nizu sastanaka Projektnog tima projekta ZAŽELI – Općina Negoslavci i djelatnica zaposlenih u sklopu projekta ZAŽELI – Općina Negoslavci s početkom u 07:30h. Na radnom sastanku su se uz uobičajenu komunikaciju, iznosili i problemi te isti rješavali savjetovanjem i izlaskom na teren.

Nakon provedenog nadzora i kontrole na terenu, projektni tim je izrazio zadovoljstvo nad radom djelatnica te dao nekoliko smjernica. Korisnici su izuzetno zadovoljni dostupnošću djelatnica i informacijama koje im pružaju, kao i njihovim znanjem, sposobnostima i kompetencijama, te su kroz razgovor izrazili pozitivan utjecaj pružene usluge na kvalitetu njihova života. Sama provedba projekta ne terenu je kvalitetna, te se žene svakodnevno trude krajnjim korisnicima biti na raspolaganju i olakšati im obavljanje svakodnevnih aktivnosti, koje za njih zbog starosti i bolesti predstavljaju napor, pa čak i nemogućnost da osnovne potrebe sami zadovolje.

Projekt ZAŽELI – Općina Negoslavci sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijednost projekta iznosi 2.477.950,00 kn.