Početna konferencija predstavljanja projekta „Zaželi – Negoslavci – faza IV “ održana je 15.03.2024. godine u sali Općine Negoslavci u Negoslavcima. Nositelj projekta je Općina Negoslavci.

Okupljene je pozdravio Općinski načelnik Dušan Jeckov, koji se tom prilikom osvrnuo na ozbiljnost provedbe ovog projekta te na uspješnost dosadašnje provedbe prethodnih faza projekta Zaželi, kao i veliku stvar zaposlenja 21 osobe sa područja Općine Negoslavci te svim zaposlenima poželio puno uspjeha u izvršavanju aktivnosti projekta.

Voditeljica projekta Sanja Sredojević je kroz prezentaciju predstavila sam projekt, koji je potpisan 15.12.2023 na 36 mjeseci. Vrijednost projekta je 855.000,00 eura bespovratnih sredstava .Projekt će se financirati iz Europskog socijalnog fonda plus u maksimalnom (100%) iznosu prihvatljivih troškova uz stopu vlastitog sufinanciranja od nula posto. Istaknute su aktivnosti projekta te zapošljavanja 19 žena, koje će u razdoblju od 30 mjeseci skrbiti o minimalno 114 starijih osoba i osoba sa invaliditetom na području Općine Negoslavci.

 

Prisutnima te zaposlenima su podijeljeni promotivni materijali: rokovnici, kemijske olovke, torbe, usb stik itd.