Tradicionalno kao i svake godine prvog sata učenici su posjetili hram Uspenja Presvete Bogorodice gdje su prisustvovali svetoj liturgiji nakon koje je su svećenik i vjeroučitelj zaželeli učenicimu uspješnu i sretnu novu školsku godinu.

U školi je održan svečani prijem učenika prvog razreda. Tom prigodom čelnici Zajedničkog vijeća općina su uz pomoć Pokrajinske vlade AP Vojvodine donirali školske torbe i komplete školskih udžbenika učenicima prvog razreda. Općinski načelnik Općine Negoslavci, Dušan Jeckov, podijelio je učenicima prvog razreda poklon bon u vrijednosti od 500 kuna. Svim učenicima od drugog do osmog razreda Općina Negoslavci je donirala financijska sredstva za kupovinu radnih bilježnica. Ravnatelj OŠ Negoslavci se u ime škole, svih učenika i roditelja zahvalio ZVO, Pokrajinskoj vladi AP Vojvodine i Općini Negoslavci.

Učenici 5. razreda s učiteljicom Slađanom Živković su održali priredbu kojom su zaželjeli uspješan početak školovanja učenicima prvog razreda. Poslije priredbe učenici su s osmijehom na licu sjeli u svoje klupe.

Vijest na sajtu Zajedničkog vijeća općina: https://www.zvo.hr/index.php?meni=888&idt=395